Beoordelingen

8,6
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
8,5
Comfort
8,5
Locatie accommodatie
9,4
Faciliteiten
8,2
Personeel
8,7
Waar voor uw geld
8,4

Beoordelingen

    Filip Smagghe
    be

    Beoordelingsscore

    7,9
    31 maart 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Jan
    nl

    Beoordelingsscore

    6,2
    24 februari 2018
    Het was er koud en niet warm te krijgen.
    De locatie.
    Onno
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    25 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    17 oktober 2017

    Gezellig. Appartement ligt midden in het centrum.

    De locatie. Echt helemaal top. Het appartement ligt midden in het centrum, maar je hebt er geen last van. Je auto kan je even verderop parkeren.
    Hendrikus
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    16 oktober 2017

    Prima accomodati midden in het historische centrum van Gallipoli

    Prima accommodatie midden in historische centrum van Gallipoli. Zeer ruime kamers en badkamer. Fijne kitchenette waar alles aanwezig is. Heel erg vriendelijke eigenaar en personeel. Parkeren is mogelijk buiten het centrum.
    be

    Beoordelingsscore

    10
    21 september 2017

    Geweldig !

    Zeer vriendelijke uitbater, het appartement was heel netjes met een prachtig terras ! Midden in het historisch centrum van Galippoli
    Lukas
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    10 september 2017

    Een appartement in een mooi gebouw op een fantastische locatie

    In de avond wel lang last van straatlawaai. Dus niet te vroeg naar bed gaan maar lekker lang op terras blijven zitten.
    Een top appartement. In september voor een zeer lage prijs. Ligt op een super locatie.
    Lettie
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    9 september 2017

    Een echte stadse locatie, ruim en van alle gemakken voorzien.

    Auto moet op parkeerterrein net buiten de stad staan (10 min lopen). 'S avonds tot 1 uur disco voor de deur. Er kwam €10 serv.kosten?? Op de prijs?
    Je zit midden in een hele leuke stad.
    Anna
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    30 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Minny
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    28 juni 2017

    Geweldige locatie!

    Ruim appartement met alles wat je nodig hebt. Gastvrije eigenaar: zeer behulpzaam. Midden in het centro historico met leuke winkeltjes en terrassen.
    Astrid
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    24 juni 2017

    Geweldig locatie, geweldige mensen!

    Parkeren kan niet bij deze geweldige B&B. → Maar Gianni loopt met jou mee om bagage op te pikken. En daarna met scooter de auto naar een gratis parkeerplaats brengen (ongeveer 700 meter verderop). Achterop zijn scooter een tour door Gallipoli weer terug naar Kale.
    Gianni en dochter Francesca gaven ons een ontzettend warm welkom. Ze doen alles voor jou om het naar de zin te maken. Heel persoonlijk. Geweldig gelegen aan de leukste straat van Gallipoli, midden in historisch centrum. En op 100 meter van het strand. Authentiek pand met binnenplaatsje.
    Wilhelmina
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    30 oktober 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Doris
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    27 september 2016

    Leuk wel kom bij aankomt. Werden opgewacht..prachtig oud palazzo in De winkelstraat.

    Geen ontbijt. Mooi ingericht . Veel ruimte. Fantastische ligging.
    Claudia_de_hostes
    be

    Beoordelingsscore

    2,5
    22 september 2016

    Onbeschofte eigenaar baat hotel uit

    Niets. Incompetente eigenaar/ receptionist die ons onmiddellijk verbaal aanviel nadat we hem de vraag stelde waar we onze koffers even konden zetten om in te checken. Daarna blafte hij ons af omdat we info en prijs vroegen om nog een nacht extra te blijven. Hij bleef schreeuwen en joeg ons buiten zonder dat wij nog iets gezegd hadden. Ongelooflijk
    Niets
    Marja
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    25 augustus 2016

    Toplocatie in leuk stadje

    Matig ontbijt! Weinig keus en alles uit de supermarkt terwijl versleveranciers om de hoek zaten. Geen vers broodje te bekennen!
    Byzonder appartement met veel kleur en fleur! Heerlijk bed! Super aardige beheerder en kamermeisjes!
    Annelies
    be

    Beoordelingsscore

    8,3
    10 augustus 2016

    Aangenaam verblijf!

    Topligging!
    ch

    Beoordelingsscore

    10
    21 mei 2016
    Beetje gehorig.
    In het centrum. Aardige verhuurder. Mooi appartement.
    Ellen
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    12 mei 2016

    Helemaal top!

    De stoelen waren wat ongemakkelijk
    Gastheer Gianni is geweldig, de locatie perfect, midden in het centrum.
    H
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    3 mei 2016

    Charmant verblijf in het Italiaanse vissersstadje Gallipoli.

    Ons appartement had een slaapkamer met directe toegang tot de badkamer/ toilet. Als je met meerdere stellen of als gezin dit appartement huurt is er weinig privacy. Mede doordat het 2e tweepsoonsbed in de "woonkamer" staat. Voor ons was dit geen probleem.Er zijn echter ook grotere appartementen beschikbaar.
    Erg attente gastheer, geen moeite was hem te veel. Hij kwam ons vanaf de parkeerplaats ophalen en wilde ons ook naar de parkeerplaats aan de haven brengen. Ook bij ons vertrek bracht hij ons tot aan de auto en hielp ons beide keren met de bagage. Fijn terras waar we konden ontbijten. Midden in het oude stadshart vwn Gallipoli.
    roel
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    24 april 2016

    Lang wachten maar dan heb je ook wat

    Pannen en bestek waren wel erg oud en vies maar we hadden het gelukkig niet echt nodig
    We moesten bijna een uur wachten bij de lokatie maar hij maakte het wel goed door ons door dorp te leiden naar parkeerplaats. Schitterende lokatie